Eye Perfecti̇on Beautyplan Premi̇um
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Eye Perfection Beautyplan Premium
Eye Perfection Beautyplan Premium

GÖZ ÇEVRESİ KIRIŞIKLIKLARI, KAŞ ARALARI, KOYU HALKALAR VE GÖZ KAPAĞI SARKMALARI OLAN CİLTLER İÇİN ÖNERİLİR.

Eye Perfection , göz bölgesini tedavi etmek için özenle formüle edilmiş çok yönlü gençleştirici etkiye sahip gelişmiş bir profesyonel bakımdır. Sarkıklık, şişkinlik, koyu halkalar ve göz çevresi kırışıklıkları (kaz ayakları ve kaş arası kırışıklıklar vb.) gibi gözü yaşlandıran tüm belirtileri tedavi eder. Gözleri ilk seanstan itibaren gençleştirmek ve güzelleştirmek için doğal aktif maddelerle öncü teknolojileri birleştiren devrim niteliğinde, çok etkili tahriş edici olmayan bir bakım.

 

TEDAVİ UYGULAMA PROTOKOLÜ:

FAZ 1: Vitamin Yenileme:Aynı formülde hem enzimatik hem de hassas mekanik eylemler dahil olmak üzere gerçekten etkili, tahriş edici olmayan aktif bileşenleri bir araya getiren özel yüksek derecede yenileyici peeling.
FAZ 2: B-Tech Complex ile Yenilikçi Jel : Asırlık geleneksel Çin, Hint ve Güney Amerika tıbbında kullanılan, olağanüstü özelliklere sahip 5 bitki özü ile yapılan olağanüstü uyarıcı kompleks.
FAZ 3: Cucumber Peel-off Krem Maske: Göz çevresi bölgesi için Peel-off teknolojisine sahip yorgunluk karşıtı maske, salatalık özü, gingko bilboa, ginseng, guarana, tahiti monoi yağı ve aktif zerdeçal molekülleri.
FAZ 4: Lifting Effect krem jel: Sıkılaştırıcı ve kırışık önleyici 3 yenilikçi aktif bileşenden oluşur. Büyüme faktörleri, lifting ve stevia özü ile yapılan devrim niteliğinde bir aşama. Göz çevresindeki kırışıklıkları ve ifade çizgilerini azaltmak ve önlemek için bütünsel olarak hareket eden benzersiz bir formül.
FAZ 5: Carboxytherapy Eye Peel – Off Mask 2090: Karboksiterapi’den ilham alan ve antioksidan etkiye sahip olağanüstü bir madde olan platinum ile zenginleştirilmiş benzersiz ve özel yaşlanma karşıtı göz maskesi. 2 faz, toz ve jel halinde formüle edilmiş, serinletici etkiye sahip yenilikçi soyulabilir maske. Lokalize bir şekilde göz çevresine etki eden gerçek bir kozmetik devrim. Deriye CO2 enjekte etmeyi içeren bir teknik olan karboksiterapiye dayalı özel kozmetik.Göz çevresinin nem seviyesini sıkılaştırır ve gevşetir, kırışıklıkları azaltarak etkiler ve genel olarak göz çevresindeki tüm yaşlanma belirtilerini onarır.
FAZ 6: Genel Gençleştirme: Güçlü gençleştirici kremleri arttırabilen öncü bir formül. Retinol-like, Liposomal Vitamin K1 Oksit ve Botanik Biyomolekül Kompleksi ile yapılan gelişmiş formül sayesinde kırışıklıkları siler.

 

ETKİLERİ

Kırışıklık düzeltici. Kırışıklıkların derinliğini azaltır.
Sıkılaştırıcı ve lifting etkisi.
Yorgunluk önleyici ve aydınlatıcı.
Bölgenin koyu rengini azaltır ve gözleri aydınlatır.
Dekonjestan şişkinliği azaltır.

 

AKTİF İÇERİKLER:

BÜYÜME FAKTÖRLERİ: Embriyonik evremizde bulunanlara benzer 5 büyüme faktörü ile yapılan güçlü onarıcı formül. Hücre aktivitesini uyaran, cildin gençleşmesine yardımcı olan gelişmiş formül.
B-TECH COMPLEX: Doğal antioksidan ve yenileyici içerik. Hücrelerin stresini alarak kolajen üretmelerine olanak sağlar. RETINOL-V:Son derece yenileyici, gençleştirici teknolojik aktif bileşen. Ayurvedik Hint Babchi bitkisinin tohumlarından elde edilen devrim niteliğindeki botanik özü, retinole benzer ancak daha etkili bir etki şekline sahiptir.

 

Eye Contour 15ml (Anti-wrinkle)
Göz çevresinde oluşmuş yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.
AKTİF İÇERİKLER:
EYELISS®, ARGIRELINE®, ORSIRTINE®, COLLAGENEER®

Eye Contour 15 ml (Anti-Puffiness & Dark Circles)
Göz altındaki şişliği, koyu halkaları ve göz altı morluklarını onarır.
AKTİF İÇERİKLER:
HYALURONIC ACID, EYESERIL®